Isnin, Jun 24, 2013

Assalamualaikum...

Ya Allah, lamanya tak update blog... diam tak diam setahun berlalu.  Byk nyer benda jadi dalam setahun, macam2lah... tapi kalo nak cerita balik, dah basi dah.  tapi korang suka tgk gambar kan? haha, nanti kita upload gambar byk2... sebab utk selama setahun yang lalu ni kita byk pergi berjalan. Kami ke kuala terengganu, langkawi, pagoh/muar(?), melaka, balik JB, dan beberapa tempat lagi la. Cuma kena korek balik la dlm laptop ni.

Kita bukan mcm korg yg rajin sesangat hapdet blog, yg jenis 'on' je PC terus masuk blog dan donlot gambar or terus menaip dlm blog.  Paling2 akan hapdet seminggu sekali.  Byk tol cerita nak ceritakan.  Antara malas dan rajin je la kan.  Apapun blog ni sumber maklumat gak kan sebab kat sini lah kita bertukar2 pengalaman, tukar2 cerita... xde la sunyi hidup... waaarrgghhh! nape lah aku tak rajin macam korang semua hapdet blog kan!?

ni gambar semasa k... hapdet blog ni kat studio pogie.  Hari ni tak g keje.  

At this time, Kuala Lumpur dilanda jerebu  yg teruk, akibat pembakaran ladang kelapa sawit di Indonesia lsehingga sekolah di kawasan Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur dan juga Selangor ditutup untuk hari ni. Hujung minggu lepas sabtu dan ahad kami tak keluar ke mana2 pun. Sabtu lepas kami letak kat rumah je sebab mengemas rumah, tak g jenguk teh pun di spital Azzahra Bangi (operate apendiks), dan hari ahad bawa ariq g klinik sebab dari pagi dia ngadu sakit dada.  Badan dia pun rasa dedar, sebelum asar kami bawa ariq ke klinik panel di Bangsar dan sahlah ariq demam, selesema, bengkak tonsil - bertambah pulak dgn cuaca yg tak berapa nak baik ni.  Hari ni Ariq dpt MC tp tak guna pun MC tu sebab mmg diumum sekolah semua ditutup.

So, arini spending time for myself and kejap lagi nak g Bangi tengok teh n teman nor kat spital.  Nanti saya citer apa jadi kat teh... 


 

Dari Hati © 2011 By NC