Isnin, Ogos 27, 2012

HAPPY ANNIVERSARY!!

Assalamualaikum ….

Jap.. jap nak hengat tarikh jap…. Hahaha.. tarikh apa? ANNIVERSARY LAAAA…. Tp kan bukan kakak nyer… tp anniversary mak abah tersayang sayang sayang dan sayang sangat sangat dan sangat nyerrrrr! MUAH MUAH MUAH!!

Kebetulan anniversary mak abah jatuh pada 23 Ogos – time raya.  WAHH, apa lagi, kami plan buat surprise utk mak abah.. kita buat party jimba jimba.. hahahah… venue?? Kat rumah adik.

Siang tu kami dah siap2 g cari bunga tuk mak abah. Kami cuma maklumkan pada mak abah, malam tu nanti kami nak buat makan2, BBQ kat rumah adik.  Mak abah ok je. Party start after maghrib dlm jam 8 gitu.  Teh n noor sponsor kek, saya dgn adik g beli bunga.. rasanya bunga la hadiah paling senang dan mak abah pun suka hiasan bunga.  Senang dan ringkas… puas la g riki2 kat area Johor Jaya dan akhirnya jumpa!

So, mmg surprise la utk mak abah tatkala kami bawa keluar kek dan nyanyikan ALLAH SELAMAT KAN KAMI! Kesahnya mak tak perasan hari tu hari ulang tahun perkahwinan nya…. Yg ke berapa?? Yang ke 45 TAHUN!

Kami doakan semoga mak abah bahagia, murah rezeki, dikurniakan kesihatan yg baik, semoga hajat mak abah utk menunaikan haji tahun ni termakbul dgn haji yg mabrur dan of course WE LOVE YOU BOTH!!


























0 ulasan:

 

Dari Hati © 2011 By NC