Khamis, Februari 02, 2012

Jalan-jalan di KLCC

Assalamualaikum wbt.

Rasanya dah lama tak berkumpul dgn teh&family dan abg&family.  Jadinya saya mengajak teh n abg keluar hari ahad itu.  Mulanya kami rancang nak melepak kat Tasik Perdana.  Tapi setelah memikirkan parking yg payah sikit nak dapat kat Tasik Perdana especially hujung minggu, maka saya cadangkan utk berjumpa di KLCC. 
Kami sampai KLCC pun lewat, hampir pukul 6.  Sambil lepak2 dan borak2 kosong dgn ipar duai, anak2 dptlah membebaskan diri bermain di taman permainan KLCC.

Jom kita tengok telatah mereka!


 Abang, Yan n Hakimi

 Sejuk mata tgk pokok2 hijau nih.

 Dah start dah..



 Antara aktiviti2 pengujung yg lain.


 Seperti biasa, pakteh la yg rajin melayan anak2buahnya..

 Firas & Haziq... comei!

 Haziq

 Ariq.. hmmmm ibu ingat tinggi manalah kena gayut..
Apahal lak dgn Hadid? injured?

 Adoyai, kesian pakteh.. Mana ayah, firas??

 Mengah pakteh mendukung budak berdua nih...

 Hakimi main boleh dgn abg2..

 Bestnyer afi melepak.

 Errrkk??

Kaum ibu ambil peluang bersembang kosong..


 Sudah pun maghrib

 Kimi dan mamanya.

 Firas dan Haziq

 Aik, Ariq dah lepak ke...?


Hadid : bila la akan ku jejak kaki
ke Taman KLCC ni lagi??
(cehh.... ;P)

Maghrib lah kami di Masjid As-Syakirin KLCC. selepas tu kami menuju ke Kg Baru utk makan malam.

Terlalu sekejap rasanya perjumpaan hari tu. Nanti kami nak outing lagi. Kali ni kami nak ke Janda Baik. Mak, abah, abg&family, Teh&family akan join trip tu nanti.  Nantikan cerita kami di sana.... Insya Allah.

0 ulasan:

 

Dari Hati © 2011 By NC