Rabu, Oktober 19, 2011

Belog owh BLOG...

Assalamualaikum...

Memandangkan saya ni sedang berpantang, mmg tak byk keje nak buat kat rumah ni, selain dpd keje2 rutin. Tambahan pulak, tinggal berdua dgn si Afi ni je, maka byk la masa kosong dan setakat ni Afi tak penah lak meragam.  Mmg best la dok rumah (kata org yg bekerja), tp kan, tak tau sampai bila leh tahan dok rumah (sekiranya dah tak bekerja).

Jadinya, lately ni saya rajin tgk blog kawan2 saya, dan juga kawan2 kepada kawan2 saya.. especially saya akan jenguk blog kokoadik.blogspot.com; ila punya, dan juga jue punye blog : cinta-anugerah.blogspot.com; selain tu, jenguk gak kak zaida punya blog, tp kak zaida tak update blog dia ... huhu.. dan kawan kepada kawan2 saya.... 

Cantek blog kawan2 saya tu.. ada liplap2, ada gambar, ada byk iklan, dan mcm2 la... kalo dulu, jue la yg rajin mengajar nak masuk kan itu, nak masukkan ini, tp jue dah jauh dah...  ila lak sibuk, behtu laju je update blog dia.. ada je apa2 citer dia nak citer.. ada je kompetisyen yg dia menang... jeles akak, tp akak happy, dgn cara tu pun leh dpt duit kan ila, takyah la nak jual2 produk MLM .. hehehehehe...

Takpelah, tunggu saya rajin membelek mcm mana nak cantek kan blog nanti saya buatlah, nasib baik hb saya tak giler blog, kalo idak, mcm2 dah dia masukkan.. (ceh ceh ceh... )

Ila, nanti ada masa leh la tolong akak cantek kan blog akak ek... hihihihi.... :P



4 ulasan:

Jue-Isteri_Ibu berkata...

hehehe...akak baru je dlm dunia blog ni, tggu la 2, 3 minggu nanti..mesti dah expert dari saya ni hah..nanti akk pun mesti jd cam ila, ada jer nak diciterkan n ada je hadiah yg didapatkannya...tak pe, tempoh berpantang ni la tempoh 'warming up'... hehehe..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) berkata...

kiki..nak cantikkan mcm mana? tambah gincu ke blusher?? haha...

Ikhlas Dari Hati.... berkata...

jue, kalo kita berjiran best kan jue... leh cite mcm dulu2... bisnes la, family la, mcm2 la... ni berjiran dgn ila ni sesekali je leh kaco dia, sebab ila sibuk keje dan sibuk dgn contest... sedikit sebyk mempengaruhi akak utk masuk contest gak... ahakss...

Jue-Isteri_Ibu berkata...

btl kak kan..klau la...ish mmg best giler2 la...

 

Dari Hati © 2011 By NC