Jumaat, September 09, 2011

Makan2 dirumah Prof Rohazar

Assalamualaikum....

Alhamdulillah, syukur....

Lunch time hari jumaat ni, kami telah ke rumah prof rohazar wati (ex-boss) di Kg. Sg. Mulia, Gombak kerana kesudian prof menjamu kami makan tgh hari dirumahnya.  5 buah kereta = 15 org jugak la yg dpt pergi. 

Prof masak nasi minyak, udang sweet sour, ayam masak merah n ada gak rendang daging... sedap! sehingga menjilat jari.  Memandangkan semuanya dah kelaparan dan berselera nak makan, maka, tak de la nak amik gambar lauk pauk prof tu..  tu tak termasuk kuih muih dan juga coklat2 prof (coklat mmg selalu ada kat rumah prof).... ada tapai, ada dodol.. hmmm, mcm2 ada... oh ye.. buah pauh pun byk sgt kat pokok dan juga bawah pokok... sedapnyer tgk diorg ni makan gitu je buah pauh tu.. ada yg bawa bekal balik lagi...

Terima kasih prof sebab sudi menjamu kami...
Semoga persahabatan tak terputus begitu saja...

3 ulasan:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) berkata...

amboi mak buuyong cepatnye update hehe

Ikhlas Dari Hati.... berkata...

ila, antara cara nak menghilangkan ngantuk akibat over makan.. hehehe..

Jue-Isteri_Ibu berkata...

huhuhuhu...jelesnye..klu la saya boleh g....

 

Dari Hati © 2011 By NC