Selasa, Ogos 02, 2011

Baju mengandung...

Kat mana nak beli raya utk org mengandung ni ye... ? Nak gak pakai cantek2.. tak moh la pakai baju ngandung yg selalu bawa gi opis... especially raya pertama dan kedua, dan raya di rumah mentua..

Sapa yg tau agaknya.. dah penat meng'google' dlm blog tp tak byk yg menarik.  Skrg ni pulak dah lah susah nak keluar berjalan, sebab tak larat nak bawa perut ni hah, jadi tak dpt nak survey byk tempat..

Takpe2, nanti kita try g SOGO.. tp kan, rasanya sepanjang bulan puasa ni, SOGO mesti ramai orang... kalo tak pun cari kat Jaya jusco or midvalley.. tentu ada jumpa sepasang dua... hopefully jumpa yg within my budget.. heheheh.. nak beli kasut lagi, nak beli baju anak2 lagi..

Apapun, cuba juga utk berbelanja berhemah....

0 ulasan:

 

Dari Hati © 2011 By NC